Makeup Revolution: supr paletka na tvář


Jestli se mnou nějaká paletka projela kus světa, je to tahle. Taky podle toho vypadá. 
Vždycky, když jsem se potřebovala někam sbalit hodně na lehko, stačila mi tahle kráska a několik štětců. Je totiž opravdu malá, skladná a přitom stačí na jednoduché přirozené líčení celého obličeje i očí. Koupila jsem ji, před více než rokem, na Notino a je to už moje druhé balení. 


Kompaktní dokonalost

Co je na ní (kromě rozměrů) teda tak super? 
1) Odstíny jsou naprosto univerzální pro jakýkoliv typ světlejší pleti.
- Pěkný matný bronzer ve studenějším odstínu na konturování - sedí v zimě i v létě, p
okud chcete docílit takového toho "summer glow" bronzování, stačí smíchat rozjasňovač a bronzer.
- Světlý rozjasňovač v nazlátlém odstínu. Bez větších třpytek.
- Broskvová lesklá tvářenka, knockoff legendárního odstínu Orgasm od NARS 

2) Zrcátko! (Je malé, ale je tam)

3) Cena. Tahle věc stojí asi stovku a je v tom tolik produktu, že ji spotřebuju nejdřív za pět let. 

Použití a odstíny

Všechny pudry v balení jsou spíše jemnější. Vyhovuje mi to, nemám ráda přepigmentované produkty na obličej - je pak totiž potřeba si dávat pozor, aby to člověk nepřehnal. Navíc se díky menší pigmentaci všechny odstíny v paletce hezky ztrácí na obličeji. 

Bronzer 

Je hodně podobný ikonickému Hoola bronzeru od Benefit. Revolution je o kapičku teplejší a méně pigmentovaný, ale strukturu mají velmi podobnou a troufnu si tvrdit, že na obličeji byste rozdíl nepoznali. Skvěle se roztírá a sedí mi i na zimní, sněhurkovský odstín pleti.

Rozjasňovač

Tady je to jednoduché, prostě hezký světlý champagne rozjasňovač. Je spíše přirozenější, nejsou v něm velké třpytky a nejde s ním (pokud teda nebudete brutálně vrstvit, nebo používat mokrý štětec) vytvořit "efekt diskokoule", přesto je na sluníčku krásně vidět. 

Tvářenka

Jak už jsem říkala, tohle je opravdu nápadně podobný odstín jako Orgasm od NARS - tedy hezká broskvová se silným zlatým třpytem. Ale vlastně proč ne, tenhle odstín se totiž proslavil právě tím, že sluší naprosto každému. Navíc není potřeba používat rozjasňovač, tahle tvářenka udělá zdravý lesk sama o sobě. 
Nars Orgasm Blush | Shopee Philippines



Tip na cestování: Bronzerem se dá udělat i hezká kontura v ohybu víčka a rozjasňovač použít do vnitřních koutků. Nebo tvářenku rozetřít na celé víčko a ztratit bronzerem.
Pokud si s jemným líčením nevystačíte, stačí do tašky přibalit nějaká výraznější rtěnka, případně linky. V každém případě bude výsledek krásný monochomatický look.

Verdikt

10/10.
Tahle věc je prostě parádní. Snad ji nepřestanou vyrábět. 






Komentáře